Jump to content
  • 0

Plantage d'un TS-453A


Question

Bonjour,

notre QNAP TS-453A ne fonctionne plus : les partages, le Webadmin et le site Web sont inaccessibles. Le voyant status est vert fixe (ainsi que les 4 HDD)

J'ai heureusement encore un accès SSH... j'ai donc fait un reboot à distance mais pas d'amélioration.

Le système de fichiers semble OK :

[/] # df -h
Filesystem                Size      Used Available Use% Mounted on
none                    250.0M    200.3M     49.7M  80% /
devtmpfs                  1.9G      4.0K      1.9G   0% /dev
tmpfs                    64.0M    196.0K     63.8M   0% /tmp
tmpfs                     1.9G         0      1.9G   0% /dev/shm
tmpfs                    16.0M         0     16.0M   0% /share
tmpfs                    16.0M         0     16.0M   0% /share/snapshot/export
/dev/md9                493.5M    118.9M    374.5M  24% /mnt/HDA_ROOT
cgroup_root               1.9G         0      1.9G   0% /sys/fs/cgroup
/dev/mapper/cachedev1
                          5.2T      2.9T      2.3T  56% /share/CACHEDEV1_DATA
/dev/md13               355.0M     92.5M    262.5M  26% /mnt/ext
tmpfs                     1.0M         0      1.0M   0% /mnt/rf/nd

[/] # uname -a

Linux NAS 4.2.8 #1 SMP Wed Nov 1 01:19:02 CST 2017 x86_64 GNU/Linux

[/] # /etc/init.d/Qthttpd.sh restart
Shutting down Qthttpd services: OK.
Recover apache confiugre
Starting Qthttpd services: OK

 

 

Qu'est ce que je peux faire ?

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...